نورپردازی

۷ اشتباه رایج در نورپردازی آشپزخانه که هر صاحبخانه‌ای باید از آن بترسد!

نورپردازی متفاوت رد دو آشپزخانه با کابینت های سفید و مشکی

نورپردازی نقش حیاتی در ایجاد فضایی دلپذیر و کارآمد در آشپزخانه دارد. با این حال، اشتباهاتی در نورپردازی آشپزخانه وجود دارد که می‌تواند تأثیر منفی بر زیبایی و کارایی آن بگذارد. برای مثال نادیده گرفتن نور طبیعی یا استفاده نکردن از نور زیر کابینتی می توانند فضا را کوچکتر نشان دهند. در این مقاله از نوران کالا به بررسی ۷ اشتباه رایج در نورپردازی آشپزخانه می‌پردازیم که هر صاحبخانه‌ای باید از آن اجتناب کند.

۱. استفاده نکردن از نورپردازی لایه‌ای

نورپردازی لایه‌ای شامل استفاده از نور عمومی، نور کاری و نور تاکیدی است. عدم استفاده از این تکنیک می‌تواند فضای آشپزخانه را یکنواخت و بی‌روح نشان دهد.
آشپزخانه دارای کابینت های سفید و لوستر در بالای جزیره و نورپردازی لایه ای

۲. نادیده گرفتن نور کاری

نور کاری برای مناطق کاری آشپزخانه مانند روی کابینت‌ها و سینک ضروری است. عدم توجه به این نوع نورپردازی می‌تواند در هنگام آماده‌سازی غذا مشکل‌ساز شود.
نور کاری در بالای سینک ظرفشویی به صورت چراغ های مثلثی

۳. استفاده بیش از حد از نورهای سقفی

در حالی که نورهای سقفی منبع خوبی برای تامین نور عمومی در آشپزخانه هستند، تکیه بیش از حد بر آن‌ها می‌تواند فضایی نامناسب ایجاد کند و مناطقی از آشپزخانه را در سایه قرار دهد.
آشپزخانه با نور سقفی زیاد

۴. نادیده گرفتن اهمیت کیفیت نور

کیفیت نور به اندازه مقدار آن از اهمیت برخوردار است. استفاده از لامپ‌هایی با رنگ نامناسب می‌تواند تاثیر منفی بر روی رنگ‌ها و حس کلی فضا بگذارد.
آشپزخانه با کابینت سفید و دارای لوسترهای سقفی فلزی در بالای جزیره و نورپردازی زیر کابینتی

۵. عدم تنظیم‌پذیری نور

آشپزخانه فضایی چندمنظوره است و نیازمند نورپردازی قابل تنظیم می‌باشد. عدم وجود گزینه‌های تنظیم نور می‌تواند در شرایط مختلف نامطلوب باشد.
آشپزخانه با کابینت سفید و سیاه و نورپردازی تاکیدی،کاری، سقفی و زیر کابینتی

۶. چشم‌پوشی از نور طبیعی

نور طبیعی عنصری حیاتی در طراحی داخلی است که می‌تواند فضای آشپزخانه را زنده کند. نادیده گرفتن این منبع نوری، به‌ویژه با پوشاندن پنجره‌ها با پرده‌های ضخیم، می‌تواند محیطی تیره و ناخوشایند ایجاد کند.
آشپزخانه با کابینت و دکوراسیون سفید و نورگیر سقفی و نورپردازی زیر کابینتی

۷. فراموش کردن اهمیت نورپردازی زیر کابینتی

نورپردازی زیر کابینتی نه تنها فضای کاری را روشن‌تر می‌کند، بلکه جلوه‌ای زیبا و دعوت‌کننده به آشپزخانه می‌بخشد. عدم استفاده از این نورپردازی می‌تواند فضایی ناهمگون ایجاد کند و کارایی آشپزخانه را کاهش دهد.
آشپزخانه با کابینت سفید و طوسی و نورپردازی زیر کابینتی با درخشش نور زرد

جمع بندی

نورپردازی آشپزخانه بیش از یک جنبه زیبایی‌شناختی است؛ نورپردازی به شیوه مناسب یک عنصر کلیدی برای ایجاد فضایی کارآمد و دعوت‌کننده است. با اجتناب از اشتباهات رایج نورپردازی مانند نادیده گرفتن کیفیت نور یا پوشاندن پنجره‌ها با پرده های ضخیم می‌توانید آشپزخانه زیبا و کاربردی داشته باشید.

author-avatar

درباره علی رضائی

سلام! من علی رضایی هستم، کسی که عشق زندگی را در ماجراجویی‌های کسب و کار و مارکتینگ پیدا کرده. با لیسانس مهندسی مکانیک شروع کردم و در زمینه طراحی صنعتی و تحلیل، اختراعاتی در حوزه‌های پهپاد، دکوراسیون داخلی و کشاورزی داشتم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *